Koiransa kadottaneen näyttelijän vetoomus: ”Auttakaa minua”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä ja realitytähti Tori Spelling on ollut viime aikoina murheen murtama, sillä hänen rakas lemmikkikoiransa Mitzi on kateissa. Kaunotar ilmoitti koiransa katoamisesta julkisesti viime torstaina, eikä koiraa ole vielä toistaiseksi löytynyt.

Spelling on pyytänyt sosiaalisessa mediassa apua ihmisiltä, sillä hän alkaa olla epätoivoinen koiransa löytymisen suhteen. 42-vuotiaan kaunottaren perheenjäsen katosi yli viikko sitten tiistaina Calabasasissa, Kaliforniassa.

Daily Mail -lehden mukaan tähteä huolestuttaa koiran kohtalo, sillä Mitzi tarvitsee lääkkeitään. Tori pelkää, että hänen koiransa on kaapattu, sillä paikalliset löytöeläinkodit, eivätkä Calabasasin asukkaat ole nähneet koiraa. Lähipiirin mukaan huoli Mitzistä on uuvuttanut Torin ja koiran katoaminen on särkenyt hänen sydämensä.