Ego vailla vertaa – koiranpentu ojensi isompaansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisperheessä oli koettu ilon hetkiä lemmikkikoirien tullessa vanhemmiksi pentueelle. Totutteleminen arkeen pentujen kanssa oli sujunut hyvin ja pienokaiset olivat päässeet nauttimaan molempien vanhempien huolenpidosta.

Eräänä päivänä yksi pennuista oli ottanut askeleen kohti aikuistumista, sillä se suojeli kotiaan ja reviiriään ulkona olevilta koirilta. Erikoisen pennun uhittelusta teki se, että se varjeli kotiaan omilta vanhemmiltaan.

Pihalla olevat vanhemmat tuijottivat terassin oven läpi pentua, joka murisi niille. Pienokainen osoitti leikkisällä tavalla, että se osasi puolustaa kotiaan. Ilmeistä päätellen jopa pennun vanhemmat olivat hämmentyneitä pienen koiran suuresta egosta. Videosta päätellen koirasta varttuu vielä erinomainen vahtikoira.