Romanttisuus kaukana? Mies kosi tyttöystäväänsä McDonaldsissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisessa pikaruokaravintolassa todistettiin erikoinen tilanne, kun mies polvistui tyttöystävänsä eteen keskellä ravintolaa. Nuori mies pyysi edessään seisovaa neitokaista vaimokseen ja nainen suostui kosintaan.

Mies asetteli sormuksen naisen sormeen kihlauksen sinetiksi ja sitten pari suuteli toisiaan. Sivusta seuranneiden näkökulmasta tilanne oli varmasti erikoinen ja huvittava. Romanttista ja ikimuistoista kosintaa suunniteltaessa McDonaldsin pikaruokaravintola ei varmasti kävisi monella mielessä.

Netissä julkaistun videon perusteella näyttäisi siltä, että nuori nainen oli töissä kyseisessä ravintolassa. Poikaystävän yllätys varmasti piristi neitokaisen kiireistä työpäivää pikaruokalassa. Nuori mies lähti ravintolasta varmasti hyvillä mielin, sillä Big Mac-aterian lisäksi hän sai sieltä myös kihlatun.