Mies otti lopputilin – lähti koiransa kanssa kiertämään maailmaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ihmisistä, jotka jättävät työnsä ja arkirutiinit tavoitellakseen unelmiaan ja lähteäkseen matkustamaan ympäri planeettaa. Viimeisin tällainen tapaus kantautuu Norjasta, missä mies päätti omistaa elämänsä seikkailuille koiransa kanssa.

Henrik Vikse on valokuvaaja, joka lopetti taannoin päivätyönsä. Oman yrityksensä perustaneella 28-vuotiaalla miehellä on nykyään aikaa matkustaa rauhassa ympäri Norjaa. Miehen reissukumppanina toimii hänen uskollinen husky-rotuinen koiransa, Akiak.

Vikse kertoo Boredpanda-sivustolle viettävänsä nykyään päivänsä vaeltelemalla ja hiihtämällä Asiakin kanssa pitkin Norjan kansallispuistoja. Koska mies on taitava valokuvaaja, pitää hän some-seuraajansa ajan tasalla jakamalla Instagramissa upeita kuvia retkiltään.

Kuva, jonka Akiak (@akiakthehusky) julkaisi

Kuva, jonka Akiak (@akiakthehusky) julkaisi

Kuva, jonka Akiak (@akiakthehusky) julkaisi