Piha-aidassa oli kaksi reikää – sitten niihin ilmestyi kaksi päätä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aidattu piha on hyvä keino antaa koiran ulkoilla itsekseen ilman, että se pääsisi kirmaamaan vapaasti myös naapureiden pihoilla. Monet koirat kuitenkin tarkkailisivat epäilemättä mielellään myös ympäröivää maailmaa, mikä on vaikeaa korkean puuaidan yli.

Reddit-käyttäjä Dath0916 törmäsi uudessa naapurustossaan hauskaan keinoon ratkaista tämä ongelma. Erään kodin puuaitaan oli nimittäin tehty pieniä kurkistusaukkoja, joista talossa asuvat koirat pystyivät seuraamaan ohikulkevaa liikennettä.

Vaikka idea on hauska, myöntää Dath0916 säikähtäneensä näkyä ensin hieman. Arvatenkin hän yllättyi, kun koirat alkoivat kurkistelemaan häntä aidassa olevista raoista ensimmäistä kertaa.

– En ollut nähnyt vastaavia koloja aikaisemmin, enkä tiennyt mitä ne olivat ennen kuin kaksi päätä ilmestyi kurkistelemaan niistä. Koirat olivat ystävällisiä, mutta säikähdin kun ne ilmaantuivat haukkumaan omille koirilleni, Reddit-käyttäjä kertoo.

View post on imgur.com