Tanssiva kilpikonna ihastuttaa – suloinen hännänheiluttaja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat eläimet kiintyvät omistajiinsa ja lemmikit nauttivat rakkaiden antamasta huomiosta. Osa lemmikeistä ei ole kuitenkaan niin ilmeikkäitä kuin esimerkiksi kissat tai koirat eivätkä ne välttämättä osaa näyttää kiintymystään samalla tavalla.

Eräs kilpikonna osaa näyttää todella hellyttävällä tavalla omistajalleen nauttivansa siitä, kun nainen rapsuttelee sen kilpeä. Videolla nainen kuvaa pientä kilpikonnaansa, joka alkaa heti heiluttelemaan takapuoltaan puolelta toiselle aina kun omistaja rapsuttelee sen kilpeä.

Kilpikonna näyttää selvästi nauttivan omistajan antamasta huomiosta ja saamistaan rapsutuksista. Kilpikonnan liikehdintä muistuttaa todella paljon sitä kuin se tanssisi, minkä vuoksi onkin varmasti vain ajan kysymys milloin joku tekee tästä videosta version, jossa on rytmiltään menevä ja hauska musiikki taustalla.