Tyttö huvipuistossa – laite ei todellakaan vakuuttanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vanhemmat vievät lapsiaan kesälomalla erilaisiin huvi- ja vesipuistoihin. Lasten innostusta ja nauttimista huvipuiston laitteissa on mukava seurata ja ilo on yleensä tarttuvaa aikuisiinkin. Eräs pikkutyttö ei kuitenkaan ollut kovin vakuuttunut saamistaan kyydeistä, vaikka vanhemmat yrittivät saada häntä innostumaan.

Sean Connors on julkaissut YouTube-kanavallaan videon tyttärestään, joka istuu äidin vieressä huvipuistolaitteessa. Laite on käynnistymässä ja tyttö ottaa äidistään mallia ja taputtaa, mutta ei näytä kuitenkaan kovin innostuneelta. Vanhemmat yrittävät innostaa pikkutyttöä, jolloin hän sanoo todella tavanomaisesti: ”Whii”.

Vanhempien yrityksestä huolimatta tyttö ei vaikuta kovinkaan vaikuttuneelta laitteen kyydissä. Tyttö näyttää videolla mietteliäältä ja kysyykin vanhemmiltaan, että kuinka he mahtavat päästä laitteesta pois. Toivottavasti muut huvipuiston laitteet onnistuivat säväyttämään lasta enemmän.