Neljännes naisista valehtelee sänkykumppanien määrän – syykin paljastui

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unelmien miehen tavatessaan nainen tekee kaikkensa, jotta saisi uroksesta ikioman kumppanin. Tällöin neitokaiset saattavat sortua valehtelemaan asioita itsestään esimerkiksi totuutta silotellakseen. Yksi yleisimmistä valheista liittyy intiimikumppaneiden määrään.

Seksivälineitä myyvä suuryritys Lovehoney paljastaa, että 27 prosenttia naisista valehtelee seksikumppaneidensa määrän alakanttiin. Naiset saattavat luulla, että uusi ihastus huolestuu, mikäli seksikumppaneiden määrä on ollut suuri ennen nykyistä miestä.

Miehet eivät kuitenkaan ole omien sanojensa mukaan kovinkaan ihmeissään, vaikka naisella olisi ollut useampi petikumppani ennen heitä.

Miehet puolestaan valehtelevat seksikumppaneiden määrän mielummin yläkanttiin. Kolmasosa kaksilahkeisista suurentelee ja rehvastelee kaatojen lukumäärällä. Miehet eivät kuitenkaan mielellään puhu entisistä heiloistaan. Naiset sortuvat ex-kumppaneiden parjaamiseen huomattavasti useammin.

Mitä merkitystä seksikumppaneiden määrällä on? Naiset uskovat, että sen perusteella voi määritellä miehen uskollisuuden ja kyvyn sitoutua parisuhteeseen. Onneksi suurin osa uutta kumppania tapailevista uskoo enemmän henkilön persoonallisiin ominaisuuksiin kuin petikavereiden määrään.

– Onnellisimpia pariskuntia ovat he, jotka eivät valehtele toisilleen ja pystyvät keskustelemaan avoimesti asioista – jopa makuuhuoneen puolella. Vaikka miehet ja naiset valehtelevat seksuaalisesta menneisyydestään, tulee muistaa, että suurin osa puhuu totta. Mitä ennemmän tietää kumppaninsa seksuaalisista mieltymyksistä, sitä enemmän pariskunta saa seksuaalista onnea jaettavaksi, Lovehoneyn tiedottaja tietää.