Autoilijat hieraisivat silmiään Kehä ykkösellä – tätä harvemmin näkee!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset ovat joutuneet joskus tilanteeseen, jossa ovat hajamielisesti jättäneet autonsa katolle tavaroita liikkeelle lähtiessään. Yleensä katolle jää esimerkiksi matkapuhelimia, lompakoita tai käsilaukkuja – ja tietenkin kahvimukeja. Tänä aamuna Kehä ykkösellä kuvattiin tavallista tyylikkäämpi näky.

Yrittäjä Kalle Koivula oli matkalla töihin, kun hän huomasi viereisellä kaistalla kulkeneen tila-auton katolle unohtuneen kahvikupin. Lähemmäksi ajaessaan hän huomasi, että kyseessä ei ollutkaan perinteinen pahvinen kahvimuki, vaan Arabian kahvikuppi.

– Klassikko kehäykkösellä. Itselläkin joskus pahvimuki jäänyt huoltsikalta katolle mutta ei kyllä ikinä arabiaa, Koivula kirjoitti Facebookissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Ilmeisesti painonsa ansiosta kahvikuppi oli pysynyt katolla myös auton liikkuessa aamuruuhkassa. Tarina ei kerro oliko kupissa myös kahvia. Joka tapauksessa se lienee ollut melko haaleaa auton päästessä perille saakka.

Klassikko kehäykkösellä :) Itselläkin joskus pahvimuki jäänyt huoltsikalta katolle mutta ei kyllä ikinä arabiaa.

Posted by Kalle Koivula on 27. syyskuuta 2015

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.