Corgin pentu osaa monta käskyä – mutta vain yhden tempun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat oppivat monia eri käskyjä ja uusia temppuja jo pienestä alkaen. Oikeilla herkuilla ja riittävillä toistomäärillä koirat oppivat nopeasti uusia komentoja, jotka auttavat omistajaa pärjäämään lemmikkinsä kanssa arjessa paremmin. Nyt videolla nähdään pieni corgi, joka luuli oppineensa monia eri käskyjä.

Omistaja on kuvannut Lizzy-nimisestä pennustaan hauskan videon, jossa Lizzy reagoi useaan eri käskyyn. Omistaja antaa koiranpennulle monia eri käskyjä, kuten istu, hyppää, pyöri ja pyytää koiraa antamaan tassua. Komennoista huolimatta koira haluaa vain pyöriä ja näyttää siltä, että se ei muuta temppua tällä hetkellä vielä osaakaan.

Pentu näyttää hellyttävältä, kun se uskoo tekevänsä oikean tempun jokaisella komennolla. Lizzy kuuntelee tempun joka kerta todella tarkkaavaisesti ja hetkeäkään epäröimättä alkaa suorittamaan sitä. Pentu pyörähtää itsensä ympäri jokaisella käskyllä, kunnes se kyllästyy saman tempun tekemiseen ja vaihtaa maisemaa.