Poliisitutkinta: Justin Bieberin seurue huumasi mallitytön?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber viettää parhaillaan aikaa Australiassa. Hänet on nähty sunnuntai-iltana Melbournessa sijaitsevalla levytysstudiolla australialaisen mallin Bailey Scarlettin seurassa. Nainen syyttää Bieberin seuruetta hänen alkoholijuomansa käpälöimisestä ja naisen huumaamisesta.

TMZ uutisoi Justin Bieberin seurassa olleen 18-vuotiaan naisen joutuneen huumatuksi. Bailey Scarlett kertoi sosiaalisessa mediassa jättäneen drinkkinsä hetkeksi levytysstudion pöydälle muiden tyttöjen kanssa keskustellessaan. Tämän jälkeen juoma aiheutti hänelle pahoinvointia ja sekavuutta. Hän alkoi itkeä ja Justin Bieber yritti lohduttaa naista.

Bailey meni studion ulkopuolelle ja hänen vointinsa huononi. Paikalle soitettiin poliisit, ja neitokainen toimitettiin sairaalaan lisätutkimuksiin. Levytysstudion omistaja Jimi Wyatt puolustelee, ettei naisen drinkkiin ole koskettu. Tämä ilmenee valvontakameroiden nauhoista. Tilaisuuden järjestänyt Alex McDonnell on samoilla linjoilla, ja väittää mallin saaneen paniikkikohtauksen.

Getting some sun 󾌵

Posted by Bailey Scarlett on Friday, September 18, 2015

󾌵

Posted by Bailey Scarlett on Saturday, June 20, 2015