Mies raivosi torilla kovaääniseen – pikkupojan tempaus teki siitä lopun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vihasaarnaajat avaavat kovaäänisen suunsa yleensä yleisillä paikoilla toriaukioilla, junissa tai asemilla, joissa on ruuhkaa. Eräs saarnaaja oli asettautunut keskelle toria puhumaan mikrofoniinsa, kunnes yksi kekseliäs poika tuli keskeyttämään hänet kovalla musisoinnillaan.

YouTube-videolla nähdään mies, joka saarnaa keskellä toria lunttilappu toisessa kädessään ja mikrofoni toisessa. Miehen takaa alkaa yllättäin kuulumaan säkkipillin soitantaa. Säkkipillin soittama tuttu melodia antaa vaikutelman, että musiikki tulisi nauhalta, kunnes poika ilmestyy kuvaan säkkipillin kanssa.

Pojan soitto alkaa kilpailemaan saarnaajan puheäänen kanssa, mikä on ollut ainakin videota kuvanneiden mielestä juuri oikea tapa hiljentää vihasaarnaaja. Tämän skotlantilaisemmin poika ei olisi voinut asiaa hoitaa, minkä jälkeen poliisit tulivat vielä ottamaan tilanteen haltuun ja jututtamaan saarnaajamiestä.