Lucy Mecklenburgh säväytti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdyssä Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa eroamalla miehestään ja perustamalla oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin.

Parhaillaan Lucy Mecklenburgh lomailee Dubaissa yhdessä ystävänsä kanssa. Siellä ystävykset käväisivät rannalla viilentymässä, joten Lucy puki ylleen kultaiset bikinit.

Lucy Mecklenburgh aloitti aktiivisen kuntoilun erottuaan huhtikuussa 2012 silloisesta kihlatustaa Mario Falconesta. Seuraava ihmissuhde Gethin Jonesiin kariutui syksyllä 2013. Lucy on kertonut saavansa ihmisiltä paljon kysymyksiä siitä miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut myös oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash