8 asiaa, joita naiset tekevät ennen intiimiä kanssakäymistä

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksiin valmistautuvat naiset virittäytyvät tunnelmaan jo hyvissä ajoin ennen varsinaista aktia. Kaikki toiminta ei kuitenkaan liity alkulämmittelyyn tai esileikkiin, sillä neitokaiset saattavat suorittaa pitkän listan asioita ennen vällyjen väliin hyppäämistä.

Ensinnäkin suihku ja peseytyminen kuuluvat asiaan. Naiset haluavat poistaa ylimääräiset ihokarvat, jotta miehet eivät pelästy valtoimenaan kasvavia säärikarvoja kesken suurimman hekuman ja kiiman. Vartalon lisäksi putsataan koti, koska kaikki tietävät, että puhtaus on puoli ruokaa. Tähän siivousoperaatioon kuuluu myös kylpyhuoneen ja vessan puhdistaminen.

Neitokaiset kiinnittävät huomiota alapään tuoksuun ja ulkonäköön. He saattavat trimmata karvoitusta tai ajella paikat kokonaan pehmeän paljaaksi. Häpykummulle voidaan jopa sipaista mietoa tuoksua. Alusvaatteiksi valikoituvat usein seksikkäät, mutta miellyttävät pikkupöksyt ja rintaliivit.

Lakanat vaihdetaan puhtaisiin. Myös jääkaappi täytetään ruoalla ja juomalla, jotta kotoa ei tarvitse poistua kesken sessioiden ainakaan sen takia. Nykyajan naiset osaavat pitää huolta ehkäisystä ja kantavat aina mukana kondomia.