Näin saat koiran katsomaan AINA kameraan

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Netissä on hiljattain alettu kaupitella koiranomistajille erikoista uutuutta. Selfie-pallo pidikkeineen helpottaa koirien onnistumista selfie-kuvissa. Testien mukaan koirien katse ei enää harhaile kuvien ottamisen yhteydessä, sillä pallo vie niiden huomion.

Selfie-pallon avulla koira tuijottaa kameraan ja kuvat onnistuvat paremmalla todennäköisyydellä. Poochselfie-pallon keksijät ovat ratkaisseet yhden koirienomistajien haasteista, sillä nyt omistajan ei tarvitse temppuilla saadakseen koiransa huomion kameraa kohti.

Metro-lehden mukaan Poochselfie-palloja myydään tällä hetkellä vain netissä. Keksijät toivovat, että välineestä tulee hitti ja he ovatkin hakeneet keksinnölleen Kickstarter-joukkorahoitusta. Ehkäpä keksijät kehittävät pian myös kissoille tarkoitetut selfievälineet, sillä pallo tuskin tehoaa kissoihin yhtä tehokkaasti.

#poochselfie #pitbullsofinatagram #dogselfie #selfie #pitbull #dogsofinstagram #pupselfie #dog #takenwithpoochselfie

Kuva, jonka Poochselfie (@poochselfie) julkaisi