Nainen sai unelmatyöpaikan – ja heti potkut tatuoinnin vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

27-vuotias Claire Shephard sai Dee Set -nimisestä yrityksestä unelmiensa työpaikan jälleenmyyjänä. Saatuaan yritykseltä ilmoituksen työasuja koskien nainen oli säikähtänyt huomatessaan, että ohjeen mukaan työntekijällä ei saa olla tatuointeja.

Shephard ajatteli ohjeen olleen vanhentunut eikä enää täysin linjassa yrityksen arvojen kanssa. Shephard oli saanut työn puhelinhaastattelun perusteella, minkä vuoksi työnantaja ei ollut vielä nähnyt naista. Shephard oli ilmoittanut esimiehelleen, että hänellä on käsissään tatuointeja, jotka on veikea peittää.

Ilman sen suurempaa jatkokeskustelua esimieheltä oli tullut sähköpostitse naiselle ilmoitus, jonka mukaan häntä ei otetakaan töihin.

Shephard luuli saaneensa unelmiensa työpaikan, minkä vuoksi nainen oli todella harmissaan työpaikan käytännöstä. Tatuoinnit ovat nykyään niin yleisiä, että Shephard ei voinut kuvitellakaan niiden olevan este enää vuonna 2015 työn saamiselle varsinkin, kun hänellä on laaja kokemus työstä.

Nainen kirjoitti Facebook-sivuilleen tilityksen asiasta ja pyysi ihmisiä jakamaan päivitystään. Metro-lehden mukaan Dee Set oli nähnyt naisen tekemän päivityksen ja tarjonnut hänelle työpaikkaa takaisin. Shephard ei kuitenkaan suostunut ottamaan työpaikkaa enää vastaan, koska hänelle oli ehditty tarjoamaan julkaisun jälkeen jo muuta työtä.