Näin pettäjät pitävät suhteensa salassa – kolme keinoa ylitse muiden

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Varatuille henkilöille tarkoitettu pettäjäsivusto paljastaa, että pettäjät ottavat eniten yhteyttä salarakkaisiin maanantaiaamuisin. He viestittelevät keskenään ja sopivat tapaamisia. Pettäjillä on myös pomminvarmoja kikkoja, etteivät jää kiinni kumppaneilleen.

Sivustolla vaihdetaan viikoittain 1,36 miljoonaa viestiä. Eniten viestejä vaihdetaan maanantaisin. Syyksi arvellaan viikon alkamiseen liittyvää ankeaa ilmapiiriä ja siihen kaivattavaa lisäjännitystä. Lisäksi salaisesti toisiinsa ihastuneilla saattaa olla ikävä viikonlopun jälkeen.

IllicitEncounters.com-sivuston käyttäjillä on kolme kultaista sääntöä. Ensimmäiseksi he ottavat salaisiin ihastuksiin yhteyttä ainoastaan yksin ollessaan. Toiseksi he keksivät salarakkaille vastakkaista sukupuolta olevat lempinimet, eli Viivistä tulee Ville ja Kallesta Karoliina. Kolmas sääntö koskee yhteydenpitovälinettä. Kotinumeroihin ei kosketa, vaan suhdetta varten luodaan omat profiilit ja numerot.

– Viikonloput on omistettu perheelle, se on sääntö numero yksi. Minulla on kuitenkin viikonlopun jälkeen suuri ikävä salaista rakasta, koska en ole ollut häneen juurikaan yhteydessä. Kun mieheni lähtee viemään lapsia kouluun, otan osa-aikaiseen poikaystävääni välittömästi yhteyttä ja tiedustelen, mitä hänelle kuuluu. Tämä on viikon paras hetki ja perhoset lentelevät vatsassani, eräs naispuolisista käyttäjistä perustelee.