Aviomies vaimoa vastassa lentokentällä – soitti upean serenadin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasissa Austin-Bergstrom International -lentokentällä nähtiin ihana tilanne, kun mies oli odottamassa vaimoaan kahden viikon matkalta. Aviomiehellä oli ilmeisesti ollut vaimoaan todella kova ikävä, ja hän päättikin näyttää ikävänsä sellaisella tavalla, että se ei jäisi muiltakaan lentokentällä olevilta huomaamatta.

Austin-Bergstrom International Airport on julkaissut Facebook-sivuillaan ihanan videon, jossa Ed Zamora -niminen mies odottaa vaimoaan. Ed on ollut naimisissa vaimonsa Melodyn kanssa jo 33 vuotta, mutta jaksaa edelleen yllättää vaimonsa aika ajoin pienellä serenadilla. Tällä kertaa Ed päätti olla naistaan lentokentällä vastassa trumpetin kanssa.

Kun Ed näki vaimonsa saapumassa lentokentän aulaan, hän alkoi soittamaan Melodylle trumpetillaan romanttista What a Wonderful World -kappaletta. Melody oli ollut kaksi viikkoa Espanjassa lomalla, minkä jälkeen kotiinpaluu tuntui varmasti todella mukavalta, kun vastassa oli ikävoivä aviomies.

What a Wonderful Welcome

What a Wonderful Welcome! Ed Zamora surprised his wife of 33 years Melody this afternoon upon arrival at Austin-Bergstrom. Melody was returning home from a two week trip to Spain. Ed showed up in Bag Claim with flowers in one hand and his trumpet in the other. When his wife stepped foot on the escalator, Ed took a deep breath and serenaded her all the way down by playing their song, "What a Wonderful World!" And that's what you call, a wonderful welcome! Ed & Melody, thanks for sharing your special moment with us! And welcome home Mrs. Zamora!

Posted by Austin-Bergstrom International Airport on Tuesday, September 22, 2015