Tyttöbändin kaunotar Cheryl Cole palasi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulajatar Cheryl Cole kuului aikoinaan kotimaassaan suureen suosioon nousseeseen Girls Aloud -tyttöbändiin. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu kaunotar oli pitkään yksi seuratuimmista julkkiskaunottarista, ja sittemmin hän tuomaroi X Factor -ohjelmaa.

Eilen Cheryl kuvattiin julkkisjuhlien punaisella matolla hänen saapuessaan Lontoossa järjestetyyn Pride of Britain Awards -gaalaan. Upea kaunotar oli pukeutunut kauniiseen iltapukuun, joka korosti erityisesti hänen poveaan.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on nykyisin viralliselta nimeltään Cheryl Fernandez-Versini. Hän ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004, ja pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Heinäkuussa 2014 Cheryl avioitui Jean-Bernard Fernandez-Versinin kanssa vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

Splash
Splash
Splash
Splash