Hugh Hefner yritti lahjoa tunnetun Playmaten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reilun puolen vuoden päästä 90 vuotta täyttävä Hugh Hefner on majoittanut Playboy-kartanossaan aikojen saatossa useita tunnettuja puputyttöjä. Heidän joukossaan on muun muassa povipommi Holly Madison, joka paljasti nyt kyseenalaista tietoa tunnetusta miehestä.

Oprah Winfreyn luotsaamassa Where Are They Now? -show’ssa vieraillut Playmate Holly Madison on paljastanut, että Hugh Hefner yritti aikoinaan lahjoa naista jäämään kartanoon. Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja tapaili Madisonia aikoinaan seitsemän vuoden ajan.

Kun Madison sai miehestä tarpeekseen, tarjosi Hefner hänelle kolme miljoonaa dollaria siitä hyvästä, että nainen jäisi taloon. Madisonin mukaan lehtimoguli oli kuitenkin piilottanut tarjouksen testamenttiinsa, jonka hän oli jättänyt Madisonin löydettäväksi.

– Teko ällötti minua enemmän kuin mikään muu. Hän oikeasti ajatteli, että tarjoaa minulle siitä hyvästä rahaa, että jään taloon asumaan. Voin pahoin ajatuksesta, Madison kertoi Oprahille.

Lähellä Beverly Hillsiä sijaitseva Playboy-kartano on upea rakennus, jossa on 30 huonetta ja asuinpinta-alaa yli tuhat neliömetriä. Lukaali sijaitsee 2,31 hehtaarin tontilla ja se on yksi Los Angelesin alueen suurimmista yksityisasuntotonteista.