Isoveli sai linnun kiinni – sisarukset vapauttivat taustalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhemmat sisarukset joutuvat välillä turhautumaan, kun pienemmät veljet ja siskot eivät osaa leikkiä niin vaativia leikkejä kuin he. Pienemmät sisarukset saattavat myös välillä epähuomiossaan pilata vanhemman tekemät upeat hiekkalinnat tai rakennuspalikoista kasatut tornit.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun vanhemman veljen pikkuveli ja -sisko onnistuvat uteliaisuuksissaan vahingossa mitätöimään isoveljen kovan uurastuksen tulokset. Poika kertoo videokameralle ylpeänä, miten hän on rakentanut yhdelle linnulle ansan ja yrittänyt saada sitä kiinni pitkään tuloksetta, kunnes nyt viimein onnistui ja sai linnun kiinni.

Pienemmät sisarukset miettivät taustalla ämpärin sisällä olevaa lintua. Pikkusiskon ääni kuuluu taustalta, kun hän pohtii ääneen sitä, miten lintu pääsee ämpärin alta pois. Uteliaana tyttö raottaa ämpäriä, jolloin lintu lentää isoveljen huomaamatta vapauteen. Pikkusiskon ilme on korvaamaton, kun hän huomaa veljensä innokkaan selostuksen aikana, että taisi tehdä juuri todella suuren virheen.