Kate Hudson paljastui puumaksi – iski 13 vuotta nuoremman poptähden!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Kate Hudson on viihtynyt viime päivinä tiiviisti Jonas Brothers -poikabändistä tunnetuksi tulleen Nick Jonasin seurassa. 36-vuotias kaunotar on nähty 23-vuotiaan laulajakomistuksen kanssa muun muassa Disney World -huvipuistossa, Orlandossa.

TMZ-viihdesivuston mukaan pariskunta näyttäytyi julkisesti yhdessä, eivätkä he peiteilleet sitä, että heillä oli hauskaa toistensa seurassa. The Gossip -sivuston mukaan huhut Hudsonin ja Jonasin välisestä romanssista lähtivät liikkeelle, kun Kate nähtiin Nick Jonasin keikalla House of Bluesissa, Orlandossa.

Huhut saivat tuulta alleen kun pari suuntasi keikan jälkeisenä maanantaina yhdessä huvipuistoon. Vaikuttaisi siltä, että Kate Hudson on mieltynyt itseään nuorempaan mieheen ja ehkäpä tästä parista kehkeytyy vielä uusi Hollywoodin julkkispari.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat