Kotibileiden pelastus! Näin teet itse kaiuttimet älypuhelimeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisio on pullollaan erilaisia sisustusvinkkejä, rakennusohjeita ja askarteluneuvoja jakavia lifestyle-ohjelmia. Toisinaan ohjeiden toteuttamiseen tarvitsee mittavan työkaluarsenaalin, uskomattomat kädentaidot ja vanhan mummonmökin jostain maalta.

Onneksi ihmiset ovat luonnostaan kekseliästä sakkia, eivätkä kaikki halua tuhlata omaisuuksia pikkuvinkkien toteuttamiseen. Twitterissä on julkaistu kuva, joka näyttää miten voi tehdä kotikutoisen kaiuttimen älypuhelimelle. Vaikka tuotos ei olekaan siitä hienoimmasta päästä, voi sen kuvitella toimivan. Näin ainakin vakuuttaa kuvan Twitterissä julkaissut japanilainen morishimc.

Tarvitset vain kaksi pahvista kahvikuppia, vessapaperin hylsyn, sakset ja teippiä. Leikkaa hylsyyn puhelimen mentävä aukko. Leikkaa sen jälkeen kuppien kylkiin reiät hylsylle. Teippaa koko komeus kiinni.