Paavi näki paaviksi puetun vauvan – purskahti nauruun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Daniel Maddenilla on melkoinen tarina kerrottavanaan tyttärelleen, kun tämä on tarpeeksi vanha ymmärtämään sen. Madden oli perheineen katsomassa paavin kulkuetta Philadelphiassa, kun hänen lapsensa pukeutuminen kiinnitti paavin huomion ja sai hänet nauramaan.

Daniel Madden oli vaimonsa Danan ja tyttärensä Quinnin kanssa katsomassa Philadelphiassa Ben Franklin Parkwayn läpi kulkevaa kulkuetta nähdäkseen paavi Franciscuksen. Pariskunta oli pukenut pienen tyttärensä hauskasti paavin vaatteisiin, minkä vuoksi he onnistuivat kiinnittämään paavin huomion.

6 ABC Action News on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa perheen ja paavin kohtaaminen näytetään. Kun kulkue alkaa lähestymään perhettä, Madden nostaa tyttärensä ilmaan näyttääkseen vauvaansa paaville. Paavi Franciscus huomaa hauskasti puetun vauvan heti ja purskahtaa nauramaan.

Paavin turvamiehet hakevat lapsen isän käsivarsilta ja tuovat hänet paavin luo. Paavi Franciscus antaa Quinnin otsalle suukon ja lähettää turvamiesten kautta perheelle terveisiä. Turvamiehet kertovat Maddenin perheelle, että paavi arvostaa heidän huumorintajuaan. Tätä päivää perhe ei tule varmasti koskaan unohtamaan.

Pope Francis Meets Baby Pope: Action News viewer Daniel Madden has quite a story to tell and so will his daughter…when she learns how to talk. #PopeinPhilly –> http://6abc.cm/1OZek66

Posted by 6abc Action News on Saturday, September 26, 2015

Katso video tästä.