Valelääkäri pani hoitajan takapuoleen kuumemittarin työhaastattelussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Otsikoihin nousee aika ajoin valelääkäreinä työskennelleitä henkilöitä. Yksi heistä on floridalainen 62-vuotias Howard Harlib. Mies yritti palkata itselleen hoitajaa erikoisilla työhaastattelumetodeilla.

Nainen oli saapunut Harlibin kotiin järjestettyyn työhaastatteluun autuaan tietämättönä miehen huijaritaustasta. Hän luuli lääkärin etsineen potilaalleen henkilökohtaista hoitajaa. Mies oli ensin kysellyt naiselta asiattomia, kuten olisiko hoitajan mielestä soveliasta, mikäli potilas masturboisi hänen edessään ja koskettelisi naisen rintoja. Sen jälkeen valelääkäri yritti puristella itse naisen rintoja.

Työhaastattelu huipentui siihen, kun Harlib näytti naiselle, miten kuume mitataan peräaukosta oikeaoppisesti. Hän tunki kuumemittaria naisen takapuoleen vaatteiden läpi. Nainen lähti kotiinsa ja ilmoitti asiasta poliiseille. Paikallisen 10 News -uutiskanavan mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Harlib sortuu tällaiseen ja hänet on tuomittu samanlaisesta teosta ennenkin.