Uuden Bondin kuvauksissa tuhottu autoja 32 miljoonalla eurolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuorein James Bond -elokuva, Spectre, saa ensi-iltansa tänä syksynä. Kuten arvata saattaa, tuleva elokuva on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sillä tällä kertaa ajoneuvoja on tuhottu jopa ennätyksellinen määrä.

Spectre-elokuvan stunttikoordinaattori Gary Powell paljasti, että Spectren kuvauksissa autoja on tuhottu jopa 32 miljoonan euron edestä. Mies kertoo Daily Mail -lehden haastattelussa kuvausryhmän tuhonneen seitsemän varta vasten elokuvaa varten suunnitellusta kymmenestä Aston Martin DB10 -urheiluautosta.

– Rikoimme Spectren kuvauksissa autojen tuhoamisen ennätyksen, Gary Powell paljastaa.

– Romutimme Roomassa miljoonien puntien edestä autoja. Ne kaahasivat pitkin Vatikaanin katuja lähes 180 kilometrin tuntivauhtia. Kuvasimme kokonaisen yön ajan neljän sekunnin kohtausta varten, stunttikoordinaattori hehkuttaa.

Spectre saa Suomen ensi-iltansa 30. lokakuuta 2015. Sam Mendesin ohjaaman elokuvan päärooleissa nähdään Daniel Craig, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Christoph Waltz ja Ralph Fiennes.