Dildouutuus naisille – suklainen nautinto kauppoihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seksilelujen valikoimaan on tullut uutuus, joka tuottaa mielihyvää tunto- ja hajuaistien avulla. Lelo-verkkokauppa on tuonut markkinoille vibraattorin, joka tuoksuu suklaalle. Innovaation kehittäjät uskovat, että The Lily 2 on naisten mieleen etenkin vastustamattoman tuoksun vuoksi.

Metro-lehden mukaan aromisoituja vibraattoreita on Lelon valikoimassa useampia. Seksileluja on saatavilla muun muassa laventelin ja hunajan tuoksuisena, ruusun ja sinisateen tuoksuisena ja viinin ja suklaan tuoksuisena.

On sanomattakin selvää, että suklaanhimoisille naisille viimeisin vaihtoehto on kaikista paras. Innovatiivinen aromavibraattori maksaa verkkokaupassa 139 euroa ja valmistaja on luvannut sille vuoden takuun. Käyttäjien arvosteluiden perusteella naiset ovat olleet innoissaan herkullisen tuoksuisista vibraattoreista.