10 000 euroa Jounin Kaupalta voittanut Kaisa: ”Lähdetään ihanalle lomalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka kauppias Sampo Kaulanen ilmoitti arpovansa 10.000 kappaletta euron kolikoita, kun Jounin Kauppa sai täyteen 350.000 Facebook-tykkääjää. Voittajaksi valittiin lopulta vantaalainen Kaisa Lehtinen, jonka Stara tavoitti haastatteluun heti tuoreeltaan.

– Sain Sampo Kaulaselta viestin, jossa luki Onnea Kaisa! Sen jälkeen tuli viestinä puhelinnumero ja pyyntö soittaa numeroon. Ihmettelin viestiä ja kysyin mieheltäni uskallanko soittaa. Olin ihan varma, että se on joku pila. Mies sanoi, että soita nyt ihmeessä, Kaisa Lehtinen kertoi Staralle.

– Soitin numeroon ja siellä vastasi Sampo, joka kertoi, että olen voittanut kilpailusta kolikot. Varmistelin vielä moneen kertaan, että onko tämä ihan totta. Sampo kertoi, että ei ole tapana pilailla ja kysyi missä asun ja ilmoitti tuovansa kolikot ensi viikolla.

Yllättävä 10.000 euron rahavoitto sai tunnelman luonnollisesti korkealle. Kaisalla oli kuitenkin jo heti tuoreeltaan voittorahoille käyttökohde.

– Rahoilla aion tehdä jotain kivaa koko perheen kanssa. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi pientä lasta. Ehkäpä lähdetään jonnekin ihanalle lomalle, Lehtinen suunnitteli.

Voitto sisältää siis 10.000 kappaletta yhden euron kolikoita, joten rahasummaa ei ole kovin helppo kuljettaa paikasta toiseen. Kaisa aikookin hoitaa rahat mahdollisimman nopeasti talteen.

– Pankkiinhan se on mentävä, onnellinen voittaja kertoi.

10 000€ kolikon arvonta.

Ja voittaja on……!!!!!!!!!

Posted by Jounin Kauppa on 29. syyskuuta 2015