Mies vaihtoi tyttöystävänsä FIFA 16 -peliin – tyttöystävä iski takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poikaystävien koukuttuessa tiettyihin konsolipeleihin naiset jäävät usein taistelussa toissijaisiksi. Yhteiset elokuvaillat vaihtuvat miesporukan peli-iltoihin ja televisiosta tuijotetaan muutenkin vain XBOX-konsolin kautta tulevaa viihdettä.

Eräs poikaystävä myönsi tyttöystävälleen heti uuden pelin hankittuaan naisen jäävän kakkoseksi, mikä oli virhe. Bradley-niminen mies kävi ostamassa FIFA 16 -pelin itselleen ja oli hankinnastaan melko tyytyväinen. Hän päivitti Twitter-tililleen hauskan kuvan, joka oli tarkoitettu tyttöystävälle.

Bradley oli ottanut uudesta hankkimastaan pelistä kuvan ja kirjoittanut kuvatekstiin: ”Bye Danni”. Uusi peli oli nyt korvannut tyttöystävän.

Neuvokas Danni keksi nopeasti juuri sopivan vastaiskun, joka sai Bradleyn varmasti heti katumaan lähettämäänsä kuvaa. Danni otti ruutukaappauksen verkkokaupasta, josta hän oli ostamassa erilaisia dildoja itselleen. Tilanne on varmasti monelle pariskunnalle tuttu, minkä vuoksi twiitit ovat saaneet yli 9.000 jakoa. Voimme vain arvata, kumpaako vaihtokauppa harmitti enemmän.