Nainen lähetti vahingossa pomolle nakukuvan – näin pomo vastasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alastonkuvia lähettäessä poika- tai tyttöystävälleen kannattaa olla todella varovainen. Vastaanottajan numero tulee tarkistaa moneen kertaan ja vielä senkin jälkeen miettiä, onko kuvaa sopiva lähettää.

Poikaystävä saattaa kuvan saapuessa olla huonossa paikassa tai pahimmassa tapauksessa kuva ilmestyy puhelimen näytölle muiden nähtäväksi.

Eräs nainen sai kokea alastonkuvien vaarallisuuden kantapään kautta lähettäessään kuvansa vahingossa väärälle henkilölle. Kaikista puhelinluettelonsa henkilöistä kuva meni kenties yhdelle huonoimmista vaihtoehdoista, kun nainen oli vahingossa poikaystävänsä sijasta lähettänyt ottamansa Snapchatin omalle pomolleen.

Nainen oli lähettänyt pomolleen kuvan, jossa hän vilauttaa rintaansa ja kertoo, että mies tulee jäämään kaikesta tästä paitsi tänä viikonloppuna. Pomo vastaa naiselle tyynesti takaisin, että hänen tulisi seuraavalla kerralla olla hieman varovaisempi, koska kuva tuli selkeästikin väärään osoitteeseen. Viikonlopun jälkeinen työpäivä on saattanut tuntua naisesta hieman kiusalliselta tämän tapauksen jälkeen.