Seksiä tihkuva hampurilaismainos – tämä kiellettäisiin Suomessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa mainoksissa ei ole enää vuosiin saanut käyttää tuotteeseen mitenkään liittymättömästi esimerkiksi vähäpukeisia naisia. Yhdysvalloissa tilanne on kuitenkin hieman toinen, ja esimerkiksi Carl’s Jr. -hampurilaisketju on erikoistunut vähäpukeisten naisten esittelemiseen.

Carl’s Jr. -ketjun mainoksissa on nähty monia julkisuudesta tuttuja kaunottaria, ja yhtiön tuoreimmassa kampanjassa vuorossa on tuntemattomia bikinikaunottaria. Kyseessä on uuden TexMex Thickburger -herkun mainoskampanja, jonka keulahahmoina on joukko bikiniasuisia kaunottaria. Samalla mainoksessa sivalletaan Yhdysvalloissa käynnissä olevaa rajakohua Meksikon kanssa.

Carl's Jr., Splash
Carl’s Jr., Splash
Carl's Jr., Splash
Carl’s Jr., Splash