Parranajo mullistuu täysin – laserterä syrjäyttää nykyiset koneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parranajo koskettaa puolta ihmiskunnasta, sillä lähes jokaisella miehellä kasvaa parta, joka täytyy ajoittain myös ajaa. Parranajo ei ole kehittynyt vuosikymmeniin juuri lainkaan, vaikka mainoksista voisi olettaa toista. Nyt markkinoille on tulossa uutuus, joka mullistaa kaiken.

The Skarp Razor on tuote, joka voi onnistuessaan syrjäyttää kaikki nykyisin käytössä olevat parranajokoneet. Siinä parranajo ei nimittäin enää tapahdu nopeasti kuluvilla ja tylsyvillä terillä, vaan laserilla. Uuden parranajokoneen lasersäde kestää 50.000 tuntia käyttöä, joten laitteeseen ei tarvitse vaihtaa osia käytännössä koskaan. Virran tuote saa AAA-paristoista.

The Skarp Razor
The Skarp Razor

Morgan Gustavssonin ja Paul Binunin perustaman Skarp Technologiesin kehittämälle teknologialle haetaan parhaillaan sijoituksia Kickstarter-palvelussa, ja odotettu 160.000 dollarin summa on ylittynyt jo kymmenkertaisesti. Reilussa viikossa tuote on nimittäin kerännyt jo 1,6 miljoonaa dollaria rahoitusta ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti.

Gustavsson keksi vuonna 1989 laserlaitteen, jota käytetään yhä edelleen ihokarvojen poistossa ympäri maailmaa. Pelkästään Yhdysvalloissa käytetään EPA:n arvion mukaan kaksi miljardia partakoneenterää vuodessa, joten kyseessä on erittäin tuottoisaa liiketoimintaa. The Skarp Razor voi yleistyessään rapauttaa nykyisten parranajoyritysten liiketoiminnan muutamassa vuodessa.