Bonon tyttärestä varttui kuuma kaunotar – poseeraa miestenlehdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkisuudessa tunnetaan monia menestyneiden muusikkojen lapsia, jotka ovat päätyneet täysi-ikäisenä näyttelijän- tai mallinuralle. Yksi heistä on nousujohdanteista uraa tekevä U2-yhtyeen vokalistin, Bonon tytär Eve Hewson.

Näyttelijänä työskentelevä Eve Hewson nähdään poseeraamassa GQ-miestenlehden tuoreen numeron sivuilla rohkeissa otoksissa. Kuvista on tarjoiltu esimakua sosiaalisessa mediassa, ja ne ovat nähtävillä myös lehden kotisivuilla.

Eve Hewson syntyi Dublinissa, mutta asuu nykyään New Yorkissa. 24-vuotias näyttelijä teki ensimmäisen isomman roolinsa This Must Be the Place -elokuvassa. Nykyään hänet tunnetaan Clive Owenin tähdittämästä The Knick -sarjasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat