Typerä myymälävaras häpesi valvontakameran kuvaa – valitti poliisille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Cambridgen viranomaiset ovat ilmoittaneet saaneensa kiinni myymälävarkaudesta epäillyn Nicholas Allegretton. Varkauteen syyllistynyt rakennusmies oli nimittäin saapunut poliisilaitokselle valittamaan valokuvasta, jossa hän esiintyi.

Poliisien mukaan mies vaati, ettei hänestä otettua valokuvaa leviteltäisi mediassa, koska hän häpesi sitä. Allegrettosta otettu valokuva oli peräisin paikallisen rautakaupan valvontakamerasta. Miehen kuvaa oli levitelty sen seurauksena, että mies oli varastanut myymälästä teollisuuskäyttöön tarkoitetun magneetin.

Valvontakameran kuva oli epäselvä ja viranomaiset pelkäsivät, etteivät he saisi syyllistä kiinni. Sitten Allegretto päätti tulla itse poliisilaitokselle valittamaan asiasta.

Nicholas valitti poliiseille, että hänen maineensa oli pilattu, hänen perheensä häpesi häntä ja hän oli menettänyt työpaikkansa kuvan leviämisen seurauksena. Mies vaati oikeutta, sillä hänen kuvaansa oli levitelty ilman hänen lupaansa. Nicholas sai mitä toivoi, sillä kuvaa ei ollut tarpeen enää levittää, kun rikollinen oli viimein saatu kiinni.