Postipaketin varastanut sai maistaa omaa lääkettään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Varaspariskunta oli saattanut ajatella, että postipaketin vieminen toisen ihmisen omakotitalon rappusilta olisi helppo juttu, mutta yksinkertaiselta vaikuttanut keikka ei mennytkään ihan niin kuin pari oli suunnitellut.

Paketin varastamisen sijaan talon omistaja juoksi varkaat kiinni ja vei naisosapuolelta käsilaukun. Valvontakameran kuvaamalta videolta nähdään, kun mies juoksee postipaketti käsissään talolta pois päin.

Mies on huomannut, että talon omistaja huomasi tilanteen, minkä vuoksi varas luovutti kesken ja pudotti varastamansa paketin jalkakäytävälle. Isäntä juoksi siitä huolimatta varkaiden autolle saakka ja huomasi, että etupenkillä istui nainen.

Talonomistaja toimi nopeasti huomatessaan, että apukuskin puoleinen ikkuna oli auki. Mies kurkotteli ikkunan kautta naisen syliin kädellään ja vei naiselta hänen käsilaukkunsa. Lopulta varkaat poistuivat paikalta ilman pakettia ja naisen käsilaukkua. Käsilaukun avulla varkaat saatiin tunnistettua ja poliisi sai heidät lopulta kiinni.