Taapero näki aasin kuvan – naurulle ei ole tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset löytävät yllättävistä asioista hauskoja puolia ja saavat monesti aikuisetkin näkemään ympäristönsä hieman eri tavalla. Taaperot ja vauvat huvittuvat monesti erilaisista eläimistä, mutta eräs taapero oli hieman valikoivampi ja piti hauskana pelkästään aasia.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun äiti opettaa pienelle pojalleen erilaisia eläimiä kuvakorttien avulla. Äiti antaa pojan käsiin kuvia erilaisista eläimistä ja kertoo, mikä eläin kuvassa on. Poika on vakava kaikkien eläinten kohdalla, kunnes hän näkee kuvan aasista. Aasin ulkonäössä on pojan mielestä jotain niin huvittavaa, että poika nauraa sille kerta toisensa jälkeen katketakseen.

Pienokaiset saattavat eläimiä opetellessaan huvittua kuvien lisäksi siitä, miten vanhemmat matkivat eläinten ääntelyä. Tässä tapauksessa eläinten imitoimista ei kaivattu, kun lapsi oli jo tukahtua nauruunsa. Nämä eläinkortit kannattaakin kaivaa esiin aina pahan päivän sattuessa.