Twitteriin merkittävä muutos – joutuu seuraamaan muita some-palveluja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikroblogipalvelu Twitter käy Facebookin kanssa kiivasta kamppailua suosituimman sosiaalisen median tittelistä. Palvelussa on alusta lähtien ollut mahdollisuus kirjoittaa korkeintaan 140 merkkiä sisältäviä viestejä, mitä on pidetty käyttäjien keskuudessa sekä hyvänä että huonona asiana.

Nyt yhteisöpalvelu on mahdollistamassa kuitenkin myös pidempien twiittien kirjoittamisen. Re/Code-sivuston mukaan sivuston seuraavan uudistuksen myötä merkkimäärän rajoitus tullaan poistamaan. Taustalla on yhtiön väliakaisen toimitusjohtajan, Jack Dorseyn halu kasvattaa Twitterin käyttäjämäärää.

Twitter poisti 140 merkin rajoituksen jo aikaisemmin tänä vuonna yksityisviesteistä. Rajoituksen kiertäminen on ollut tähän asti mahdollista esimerkiksi OneShot-sovelluksella, jolla käyttäjät voivat helposti muuttaa tekstinsä twiitattaviksi kuviksi.