Aviomies oli liian lyhyt – nainen hakee avioeroa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saudiarabialainen nainen on hakenut avioeroa miehestään, sillä pariskunnan pituuserosta oli tullut hänelle ylitsepääsemätön ongelma. 20-vuotias vaimo tahtoi erota miehestään seitsemän kuukauden avioliiton jälkeen, sillä mies oli hänen mielestään liian lyhyt.

Gulf News -lehden mukaan naisesta oli nöyryyttävää kävellä miehensä rinnalla, sillä hän oli aviomiestään pidempi. Nainen kertoi, että häntä hävetti olla miehensä seurassa, sillä heidän pituuseronsa oli huomattava.

Saudiarabialaiset ovat suhtautuneet pariskunnan avioeroon ristiriitaisin tuntemuksin. Monet ovat sitä mieltä, että naisen ei olisi pitänyt mennä miehen kanssa naimisiin jos pituusero vaivasi häntä. Monet uskovat, että nainen halusi vain hyötyä miehestä, sillä avioeron jälkeen hän on oikeutettu miehensä maksamaan elatusapuun.