Demi Lovato riisui upeaan kansikuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen Disneyn teinitähti Demi Lovato nousi julkisuuteen elokuvien, kuten Camp Rock kautta. Sittemmin hän on keskittynyt näyttelemistä enemmän musiikin pariin, ja valmistautuu parhaillaan Confident-levynsä julkaisuun.

Nyt Demi Lovato nähdään Complex-lehden tuoreen numeron rohkeassa kansikuvassa, Pin up -henkisessä otoksessa tähti poseeraa yläosattomissa, nojaten suurikokoiseen puhallettavaan banaaniin.

23-vuotias Demi Lovato on seurustellut poikaystävänsä Wilmer Valderaman kanssa vakavasti vuodesta 2014 lähtien. Pariskunnan huhuttiin aikaisemmin tänä vuonna menneen kihloihin, mutta poptähti ei kommentoinut asiaa medialle.

Demi Lovato covers our October/November 2015 issue. Link in bio.

Kuva, jonka COMPLEX (@complex) julkaisi