Lapset riemastuivat – koira oppi pyörittämään hyppynarua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat oppivat ihmisiä seuraamalla uusia hienoja temppuja ja yllättäviä taitoja. Koirat haluavat yleensä päästä lasten leikkeihin mukaan, minkä vuoksi eräs viisas koira keksikin nokkelan tavan olla mukana kadulla leikkivien lasten puuhissa.

YouTube-videolla nähdään, miten brasilialaiset lapset leikkivät kadulla koiran kanssa. Koirasta on hyppynarun hyppimisessä suuri apu, sillä se osaa pyörittää narua. Videolla koira pitää pitkän hyppynarun toisesta päästä kiinni ja pyörittää tytön kanssa narua samalla, kun yksi pojista on ringin sisällä hyppimässä.

Videosta ei käy ilmi, miten kauan tämän taidon oppiminen koiralta vei, mutta koira näyttäisi olevan hyppynarun pyörittämisessä luontainen lahjakkuus. Narun pysähtyessä ja laskeutuessa maahan koira alkaa heti kiristämään narua uudelleen, jolloin tyttö aloittaa pyörittämisen ja koira tekee perässä.