Mies pelasti variksen – sitten lintu palasi ystävineen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet löytävät itsensä usein tukalista tilanteista, joissa he kaipaavat ihmisten apua. Uteliaisuuksissaan eläimet jäävät päästään kiinni erilaisiin paikkoihin, ja nyt eräs varis oli löytynyt miehen piha-aidasta, jonka lautojen väliin lintu oli onnistunut jäämään päästään kiinni.

Black crow life matters

Variksen löytänyt mies nimesi linnun Russelliksi ja auttoi sen pois aidasta. Varis oli niin uupunut, että mies päätti tehdä sille pehmoisen pedin ja antaa linnulle ruokaa. Pienen lepohetken jälkeen Russell oli lähtenyt lentoon ja mies sanoi varikselle hyvästit. Mies ei arvannutkaan, että tulisi kuulemaan variksesta vielä myöhemmin.

Varikset ovat yllättävän viisaita lintuja ja oppivat tunnistamaan kiltit ihmiset pahoista. Ilmeisesti varis ei ollut unohtanut miestä, sillä se oli palannut kiittämään häntä. Näky suuresta varisparvesta oli saanut miehen säikähtämään, sillä varis oli tuonut kaikki ystävänsäkin mukanaan miehen pihalle.