Naomi Campbell riisui lehden sivuille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Naomi Campbell suorittaa parhaillaan pahoinpitelyn johdosta langetettua ehdollista vankeustuomiotaan. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt tähteä työskentelemästä tai viettämästä muutenkaan normaalia luksuselämäänsä.

Naomi Campbell nähdään riisuuntuneena Lui-lehden tuoreen numeron kannessa ja sisäsivuilla. Otoksia on nähtävillä myös Naomin ja tähden stylistin, Luigi Murenun Instagram-sivuilla. Sosiaalisessa mediassa kuvia on jouduttu tosin tietenkin sensuroimaan.

Campbell tuomittiin taannoin yhdeksäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeusrangaistukseen vuonna 2009 tapahtuneesta pahoinpitelystä. Naomi hyökkäsi tuolloin sisilialaisen paparazzin, Gaetano Di Giovannin kimppuun käsilaukullaan. Valokuvaajan silmä vammautui pahoinpitelyn seurauksena.

The October 2015 issue of @luimagazine by @luigiandiango @luigimurenu #newrelease #fashion

Kuva, jonka Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) julkaisi

Photo by @luimagazine @luigimurenu @luigiandiango #fashion #octoberissue

Kuva, jonka Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) julkaisi

@voguebrasil #fashion

Kuva, jonka Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) julkaisi