Napapiirin sankarit 2 kahdessa päivässä viikon katsotuimmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Napapiirin sankarit 2 -elokuva sai ensi-iltansa viime viikon keskiviikkona. Kaksi päivää riitti nostamaan elokuvan ensi-iltaviikkonsa katsotuimmaksi elokuvaksi. Elokuva keräsi keskellä viikkoa peräti 28.097 katsojaa ja ennakkonäytökset mukaan lukien 30.246 katsojaa.

Napapiirin sankarit 2 on jatko-osa Napapiirin sankarit -menestyskomedialle. Ensimmäinen Napapiirin sankarit oli vuoden 2010 katsotuin elokuva yli 385.000 katsojallaan. Jatko-osan ohjasi Teppo Airaksinen.

Jannea ja Inaria näyttelevät tutut tähdet Jussi Vatanen ja Pamela Tola. Pariskunnan ystävinä Räihäsenä ja Marjukkana nähdään kansan suosikit Timo Lavikainen ja Miia Nuutila. Pikku-Mikon roolissa naurattaa jälleen Kari Ketonen. Uusia hahmoja elokuvassa ovat esimerkiksi Juoppohullun päiväkirjasta tunnetun Santtu Karvosen Kämäräinen ja Putous-voittaja Joonas Nordmanin Sekis.