Viinapäivä! Siskonpedin sketsistä muodostui jättihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet viime aikoina äimistellä kerta toisensa jälkeen Suomen järjenvastaisia sääntöjä ja määräyksiä, joista monet liittyvät alkoholiin. Lapsiperheissä alkoholin käytön tulee olla maltillista, ja ehkä juuri siksi asiasta on nyt saatu aikaan hervottoman hauska sketsi.

Siskonpeti-ohjelman toiselta tuotantokaudelta peräisin oleva Viinapäivä-sketsi julkaistiin YouTubessa 15. syyskuuta ja se on saanut parissa viikossa valtaisan suosion. Sosiaalisessa mediassa parhaillaan vauhdikkaasti leviävällä videolla on jo 550.000 katsojaa. Sketsissä lapset ja vanhemmat ovat vaihtaneet rooleja kuten myös viina- ja karkkipäivät.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat