Tosielämän Angry Bird iski – keskeytti golffareiden pelit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ohiossa Suffield Springs Golf Club -kentällä on tehty riemastuttava lintuhavainto. Pelaajien seuraan oli lentänyt lintu, joka muistutti tosielämän Angry Birdiä. Pelaajat eivät kyenneet hillitsemään innostustaan ja he räpsivät ”vihaisesta” linnusta kuvia.

Daily Mail -lehden mukaan parhaimman otoksen linnusta nappasi 27-vuotias Jack Hilton. Mies jakoi kuvan sosiaalisessa mediassa ja siitä tuli hetkessä hitti. Ihmisten mielestä yhdennäköisyys Angry Bird -pelihahmojen kanssa oli vakuuttava.

Hiltonin mukaan lintu oli seurannut heidän peliään yhdeksän reiän ajan. Golfaajat kertoivat, että vaikka lintu näytti vihaiselta ja nyrpeältä, ei se sitä kuitenkaan ollut. Lintu istuskeli uteliaana pelaajien golf-auton päällä ja seurasi vierestä kun miehet pelasivat.