Uber järjesti työntekijöille virkistystä – viiden päivän bileet Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kyytipalveluihin erikoistunut Uber on järjestänyt työntekijöilleen unohtumattomat virkistyspäivät Las Vegasissa. Salassa järjestettyihin työpaikan virkistysjuhliin osallistui 4.800 työntekijää eri puolilta maailmaa.

Daily Mail -lehden mukaan Uber lennätti työntekijänsä Las Vegasiin ja majoitti heidät Paris, Planet Hollywood, Flamingo, Bally’s ja LINQ -hotelleihin. Työntekijöitä odotti huoneessa T-paita, vesipulloja ja 50 dollarin rahalahjakortti viisipäiväistä riehaa varten.

Las Vegasissa kohtasivat yrityksen työntekijät eri puolilta maailmaa. Heitä varten oli järjestetty ylellisiä juhlia ja tilaisuuksia syntien kaupungissa. Yrityksen johtajat halusivat pitää juhlat ulkopuolisilta salassa ja työntekijöille tarkoitetuissa opasteissa oli yrityksen logon sijaan kaksi ristiä.

Voisi luulla, että Uber oli onnistunut virkistyspäiviensä järjestämisessä, sillä se oli todennäköisesti monille työntekijöille unohtumaton kokemus. Viiden päivän aikana työntekijät ehtivät hyvin tutustua toisiinsa juhlimisen merkeissä ja sen ansiosta myös yhteishenki yrityksessä paranee entisestään.