Vaimo paljasti olevansa 19. viikolla raskaana – miehen reaktio sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dana yritti miehensä kanssa lasta pitkään. Hän oli saanut neljä keskenmenoa ja yhden kuolleena syntyneen lapsen, minkä jälkeen pariskunta oli luopunut toivosta. Dana sai kuitenkin hiljattain kuulla olevansa jälleen raskaana ja päätti yllättää miehensä ilouutisella.

Dana on laittanut pullia uuniin ja pyytää miestään kurkistamaan sinne samalla, kun hän kuvaa tilannetta videolle. Mies ymmärtää heti, että nainen on raskaana ja liikuttuu. Kun mies kuulee Danan olevan jo 19 viikolla raskaana ja odottavan heille poikaa, hän vetää paitansa kasvojensa suojaksi alkaessaan itkemään.

Dana oli aiemmin yrittänyt laihduttaa ja ihmetellyt sitä, miksi paino ei lähtenyt putoamaan. Dana oli lääkärissä käydessään saanut kuulla raskaudesta, joka on jo melko pitkällä. Dana on jo viidennellä kuulla raskaana, minkä vuoksi pariskunta toivookin kaiken menevän tällä kertaa hyvin ja lapsen syntyvän terveenä.