Fiksu taapero pakeni sängyltä – arvioi, suunnitteli ja toteutti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat ja taaperoikäiset lapset ovat usein innokkaita kiipeilemään varsinkin silloin, kun he tahtovat todella kovasti päästä paikasta toiseen. Pinnasänky on yleensä se ensimmäinen paikka, josta lapset oppivat kiipeämään pois jo niin pienenä, että saavat vanhemmatkin ihmettelemään.

Francisco Aguilar sai asentamansa kameran avulla nähdä, miten hänen alle vuoden ikäinen poikansa kiipeää korkealta sängyltä omin avuin pois. Vauva menee ensin sängyn reunalle ja huomaa jalallaan kurotellen, että patja on liian korkealla. Poika keksii nopeasti rakentaa tyynyistä itselleen portaat, ja heittää tyynyt yksi kerrallaan sängyn reunalta yli.

Aguilar vaikuttaa todella ylpeältä pojastaan ja onkin otsikoinut videon nimellä My Son The Genius. Poikavauva vaikuttaakin kieltämättä todella neuvokkaalta arvioidessaan ensin tilanteen ennen kuin päättää toimia pakosuunnitelman laatimiseksi. Isä voikin tästä lähtien jättää pojan nukkumaan hyvillä mielin tietäessään, että poika osaa keksiä turvallisen reitin päästäkseen sängystä pois.