Hulvattomat kuvailluusiot – näitkö kerralla oikein?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuvailluusiot ovat monesti todella huvittavia. Moni ottaa erikoisia kuvia tarkoituksella, mutta tahattomasti syntyneet kuvailluusiot ovat ehkä hauskinta katsottavaa. Nyt Reddit-sivuston käyttäjät ovat jakaneet hauskimpia otoksiaan, joita täytyy katsoa toistamiseen ennen kuin huomaa, mikä kuvassa on pielessä.

Reddit-palvelun käyttäjät ovat julkaisseet itse ottamiaan kuvia, jotka pakottavat katsomaan kuvia toistamiseen. Kuvissa on jokin silmiä harhauttava elementti, minkä vuoksi aivot luulevat silmien aluksi näkevän jotakin aivan muuta, kuin mitä kuvassa todellisuudessa on.

Kuvissa esimerkiksi suloisen koiran istuma-asento näyttää aivan siltä kuin koira olisi maailmanluokan kovistelija ja pullistelisi isoja käsilihaksiaan kameralle. Yhdessä kuvassa suloisesta perhealbumiin tarkoitetusta kuvasta tuli tahattomasti hävytön, kun miehen jalkovälistä pilkistävä vauvan jalkaterä näyttikin aivan penikseltä.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com