Isä tuunasi IKEA-sängystä joka pojan unelman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisisä Eric Strongin lupasi vauvansänkyyn liian vanhaksi kasvaneelle pojalleen upeimman olemassaolevan uuden sängyn. Mies ei halunnut käyttää sängyn hankkimiseen tuhansia euroja, mutta onneksi hän sattui olemaan kätevä käsistään.

Eric päätti yhdistää IKEA-sängyn ja erilaisia huonekaluja luodakseen joka lapsen unelmasängyn. Lopputulos on varusteltu muun muassa liukumäellä, led-valoilla ja salahuoneella.

Eric Strongin mukaan rakennustöissä vierähti useampi tunti, mutta konaisuuden hinnaksi tuli yhteensä vain 850 dollaria. Mies esittelee pojalleen luomaa uskomatonta sänkyä Youtubessa julkaisemallaan videolla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat